Om oss

Vår vision är att skapa arkitektoniskt attraktiva bostäder och bostadsområden. Att bostäder står kvar i generationer betyder att vi har ett ansvar som bostadsutvecklare, ett ansvar som innebär att vi måste skapa miljöer, hus och lägenheter som är vackra och fungerar under lång tid i den miljö de byggs.

Vi har genom åren förvärvat ett tjugotal hyresfastigheter som vi har renoverat, förnyat och förskönat. Vi är glada att på detta sätt kunna lämna ett bidrag till en förbättrad stadsmiljö samtidigt som vi skapat drygt 500 bostadsrättslägenheter som människor trivs att leva i.

Vi anlitar arkitekter, byggbolag och husproducenter som delar vår strävan att det som görs, skall göras bra.

Vi arbetar främst i Stockholm och Uppsala, men vi bedriver sedan ett par år tillbaka även viss utveckling av bostäder innanför murarna i Visby. Projektet är intressant då det handlar om nyproduktion av bostäder i en av Sveriges äldsta och känsligaste miljöer, en del av Unescos världsarv.

Utöver rena projektfastigheter arbetar vi även med att bygga upp ett litet bestånd av förvaltningsfastigheter. Våra förvärv sker mycket selektivt, när vi bedömer att fastigheterna erbjuder en långsiktig möjlighet till fastighetsutveckling.

Vi eftersträvar en god finansiell beredskap. Genom att vara ett privatägt bolag har vi möjlighet att fatta snabba beslut om nya investeringar. Kontakta oss gärna om du är ägare till en fastighet eller ett markområde i Stockholm eller Uppsala.